Erhverv

Er det tid til at forkæle dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder – lad din næste firmagave eller oplevelse bestå af håndlavet kvalitetschokolade og specialiteter.

En overraskelse fyldt med chokolade og andre lækkerier er den ideelle firmagave og firmaarrangement, da det skaber stor glæde hos modtageren – ikke mindst i professionelle sammenhænge.

Oplev vores udvalg nedenfor, eller kom forbi butikken til en snak om dine ønsker. Du kan også kontakte os på 97 92 14 74 for mere information.

Chokoladekurven - flødebollekursus

Flødebollekursus

Afhold dit næste firmaarrangement hos Chokoladekurven. Tag et afbræk fra de traditionelle møder, og inviter dine ansatte, kolleger eller kunder med til en lokal og mindeværdig oplevelse.

Chokoladekurven - gavekurv

Gavekurve

Hos Chokoladekurven har vi flotte gaveæsker, gavekurve og indpakninger i alle størrelser, der passer til enhver anledning.

Vi gør noget ud af vores gavekurve, og laver dem efter dine ønsker og behov. Du har mulighed for at gøre gaven ekstra speciel ved at få trykt dit logo på vores chokolader.

Chokoladekurven - gavekurv
Chokoladekurven - isdisk

Isbar

Bestil en isbar til dit næste firmaarrangement med frisk hjemmelavet is og tilbehør fra Chokoladekurven. Tilfør lidt ekstra forkælelse, der bunder i italienske opskrifter og kærlighed fra Thy.